Codrin Ștefănescu: Iohannis, „un președinte întors cu cheița”, dar nu sunt motive de suspendare

Data actualizării: Data publicării:
codrin stefanescu_fb

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a reacționat dur la decizia președintelui Klaus Iohannis de a-i cere demisia Vioricăi Dăncilă din funcția de premier. Totuși, Ștefănescu a spus, la Digi24, că nu sunt motive pentru suspendarea președintelui. 

ACTUALIZARE 14.00. Deși declarația președintelui „generează instabilitate și blocaj instituțional, totuși nu este motiv pentru suspendare”, a spus, la Digi24, Codrin Ștefănescu. „Nu vrem să continuăm acest conflict, România chiar nu are nevoie de lucru ăsta”, a adăugat el.


„Ieşirea nervoasă de astăzi a preşedintelui Klaus Iohannis, prin care a cerut public demisia prim-ministrului Viorica Dăncilă, este mai mult decât ciudată. Şi asta pentru că lasă impresia clară că cineva îi ordonă să aibă astfel de reacţii sau îl butonează să facă astfel de declaraţii. Pur şi simplu”, spune Codrin Ștefănescu, într-un comunicat.

„Să ceri demisia premierului, să îţi verşi nervii pe PSD chiar de la tribuna oficială a statului, să creezi conflicte artificiale şi să te ceri singur mediator într-o problemă inventată, toate la un loc sunt mişcări de o stupizenie rar întâlnită. Atunci când te faci că nu vezi toate aceste nenorociri dezvăluite în ultimele luni şi care au şocat întreaga Românie, dar în schimb te repezi asupra Guvernului, coaliţiei de guvernare şi asupra PSD, demonstrează clar şi fără echivoc că eşti pur şi simplu un preşedinte întors cu cheiţa. Şi asta se vede deja cu ochiul liber”, adaugă liderul PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri