Dispute înaintea congresului. Codrin Ștefănescu: „Trăiesc momente foarte ciudate în PSD”

Data actualizării: Data publicării:
codrin stefanescu

Social-democratul Codrin Ştefănescu, înscris contra curentului pentru funcţia de secretar general, este nemulțumit de modul în care se stabilește noua conducere a partidului. A ieşit din sediul PSD criticând „epurările” care ar avea loc în partid.

Astăzi, în acest partid pe carer îl iubesc și pentru care m-am luptat ani de zile, trăiesc niște momente foarte complicate și foarte ciudate”, a spus social-democratul.

Am venit să îmi depun candidatura pentru secretar general, în condiţiile în care nu ştiu dacă pot intra în sală. Astăzi de dimineaţă, colegii din PSD Sector 1, Biroul permanent, văzând în presă ce se întâmplă cu aceste situaţii complicate şi aberante, s-au autosesizat şi au cerut un Birou permanent, l-au chemat şi pe domnul Tudorache – preşedintele de sector – m-au invitat, şi unul dintre delegaţi şi-a retras delegaţia special pentru a putea intra eu în Congres. Vor trimite această notificare acum la partid, dacă va fi aprobată, s-ar putea să nu fie. Dacă mă întrebaţi dacă voi vorbi la Congres, când eu nu o să pot să intru în Congres, nu mai zic să îmi depun candidatura”, a afirmat Codrin Ştefănescu.

Eu regret că nu pot candida Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Eugen Teodorovici, Adrian Dobre şi mulţi alţii. Regret faptul că prietena mea şi colega mea, Olguţa Vasilescu, plimbată, târâtă cu cătuşe la mâini prin faţa DNA, nu poate candida ca vicepreşedinte al întregului partid”, a adăugat el.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, la rândul său, are cuvinte dure la adresa a doi colegi - Florin Iordache și Claudiu Manda. Rădulescu i-a numit pe cei doi „habarniști” și le-a recomandat să „nu mai facă pe deștepții. Deputatul este nemulțumit că nu i s-a permis să candideze la funcția de vicepreședinte al PSD, pe motiv că nu are suficiente voturi pentru a-și depune candidatura pentru această funcție. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri