Comisia CEC a finalizat ancheta legată de modul în care fiica președintelui a luat creditul de un milion de euro

Data publicării:
ghetea

Preşedintele CEC Bank a adus astăzi documentele privind creditele acordate, anul trecut şi anul acesta, de instituţia pe care o conduce. Sunt documentele pentru care, săptămâna trecută, Radu Gheţea invoca secretul bancar.

„Am predat documentele care au fost solicitate în ședințele anterioare și așteptăm finalizarea raportului care trebuie să se încheie peste câteva zile. Le-am predat și am răspuns la toate întrebările dânșilor”, a precizat Radu Graţian Gheţea, preşedintele CEC Bank.

Am primit documentele de la CEC fără nume, fără CNP, fără CUI, fără denumire de societate. Solicitarea noastră a fost foarte clară, să ne pună la dispoziție câte credite s-au dat în 2013 pentru terenuri agricole, utilaje sau achiziții de terenuri agricole. Pot să vă spun că s-a dat unul singur în 2013”, a spus Cosmin Nicula, preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat.

Președintele CEC, Radu Gheţea, a fost audiat la comisia de Buget-Finanțe a Senatului în legătură cu acest credit, dar a invocat inițial secretul bancar şi a refuzat să divulge date despre creditele acordate de CEC Bank. Pentru a putea afla mai multe informaţii, aleşii din comisie au semnat un angajament de confidenţialitate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri