Condiția pusă de Ecaterina Andronescu pentru ca Dragnea să rămână lider PSD

Data actualizării: Data publicării:
ecaterina andronescu cex

Ecaterina Andronescu, prezentă la ședința CEx PSD, la Neptun, a vorbit despre nemulțumirile ei din partid, una dintre ele fiind guvernul „care nu e cel mai performant”. Legat de președintele PSD, Ecaterina Andronescu a declarat că Liviu Dragnea ar putea continua ca lider doar dacă își schimbă atitudinea și abordarea.

„Cred că dezbaterea și dialogul între oamenii din PSD e obligatorie. Așa ar trebui luată și scrisoarea mea, vedem lucruri care nu ne plan nouă și ar trebuie ameliorate”, a spus Ecaterina Andronescu.

„PSD a dat de-a lungul istoriei sale guverne mai perfomanate și cred că și acum poate să aibă un guvern mai performant. Acestea trebuie discutate”, a precizat senatoarea PSD.

Ecaterina Andronescu spune că proiecte precum amnistia și grațierea ar putea fi adoptate mai ușor dacă Dragnea nu ar mai fi liderul PSD.

„Nu e vorba că (Liviu Dragnea n.r.) nu poate gestiona tensiunile din partid,  e vorba că i s-a reproșat că o anumită parte a legislației e în favoarea lui. Atunci când am cerut (în scrisoare n.r.) m-am gândit la lucrul acesta, că poate legistația este neapărat nevoie să o modificăm - chiar și în sensul în care îi profită și lui - dar el fiind în funcție, e foarte greu să spui că nu s-a facut legislația pentru o persoană”

Legat de un posibil înlocuitor al lui Liviu Dragnea, senatoarea PSD a spus că „sunt mulți ce ar putea fi președintele PSD” și că „nu e o problema”, însă nu dorit să menționeze nume.

Întrebată dacă poate Dragnea să continue ca lider PSD, Ecaterina Andronescu a spus că „da, dacă își schimbă atitutindea și modul în care abordează”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri