Condiţiile în care PSD şi PNL susţin Cabinetul condus de Cioloş

Data publicării:
Dacian Ciolos discurs Parlament 17-2.11 inquamphotos foto 10


Liviu Dragnea: „Depinde de dumneavoastră dacă vom fi sau nu parteneri sau adversari în Parlament, dar votul nostru nu va fi un cec în alb, vom susţine guvernul Cioloş cât timp avem convingerea că îşi vor desfăşura activitatea în mandatul agreat”.

Alina Gorghiu: „Marele câştig al acestei schimbări de guvern e că PSD nu mai deţine frâiele guvernului. Vom vota noul guvern pentru că avem încredere că e o formulă bună şi o soluţie pentru ieşirea din această criză politică. Domnule prim-ministru, veţi avea în PNL un partener loial în toate măsurile bune pe care le veţi lua, dar veţi avea şi o voce critică şi sinceră atunci când vom considera că trebuie spuse adevăruri mai puţin favorabile cabinetului dumneavoastră”.

Călin Popescu Tăriceanu: „Îmi vine să spun tot felul de răutăţi. Nu-mi rămâne decât să constat că PSD rămâne la putere. Domnule prim-ministru desemnat, trebuie să mai ştiţi că persoana dumneavoastră împreună cu reputaţia şi prestigiul de care vă bucuraţi şi pe care le-aţi câştigat pe merit este poate fără voia şi ştiinţa dumneavoastră parte a unui plan elaborat în urmă cu un an care şi-a propus să înlăture cu orice preţ un guvern ales democratic. Să recunoaştem cu luciditate, aşa cum se prezintă astăzi în faţa Parlamentului, tehnocraţia ucide democraţia. Grupul parlamentar ALDE nu va vota cabinetul Cioloş”.

Kelemen Hunor: „UDMR va vota pentru instalarea guvernului condus de Dacian Cioloş şi suntem conştienţi că într-un an nu se pot înfăptui minuni”.

Varujan Pambuccian: „Îl vom vota pentru că acolo unde noi am dat dovada unei iresponsabilităţi pe care nu am să o înţeleg omul ăsta a dat dovadă de responsabilitate”.

Mihaela Stoica: „Parlamentarii PMP vor vota împotriva acestui guvern tehnocrat”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri