CONFRUNTARE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ludovic Orban, despre dezbaterea dintre Iohannis și Ponta: „Un meci de box, la cererea publicului”

Data publicării:
ludovic orban digi-1

CONFRUNTARE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Vicepreşedintele PNL susţine că regulile jocului au fost impuse de Victor Ponta, prin negociere cu reprezentanţii postului de televiziune care a găzduit emisiunea.

CONFRUNTARE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Iohannis deși nu s-a încălzit, deși nu știa cine sunt arbitrii, condiţiile, sala și ringul a acceptat să intre în ring și a câștigat prima repriză. Deși Iohannis a boxat cu mănuși, contracandidatul sau a boxat fără mănuși, a lovit permanent sub centură”, a spus Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL.

CONFRUNTARE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Klaus Iohannis a arătat limpede, prin participarea la această emisiune, respectul față de cetățean și prin întrega sa conduită în cadrul acestei emisiuni a arătat bun simț, civilizație, a arătat faptul că are capacitatea de a conduce România, are capacitatea de arăta românilor că este nevoie de un altfel de președinte", a susținut Orban, într-o conferinţă de presă, menționând că emisiunea la care a participat liderul PNL nu a fost discutată anterior.

CONFRUNTARE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Vicepreședintele PNL a comparat emisiunea cu un "meci de box în care, la cererea publicului, Klaus Iohannis, deși nu s-a încălzit, deși nu știa cine sunt arbitrii, deși nu știa foarte clar condițiile, sala și ringul în care se desfășoară meciul de box, a acceptat să intre în ring".

CONFRUNTARE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Orban a apreciat că prezidențiabilul ACL ar fi "câștiga prima repriză, deși în timp ce Klaus Iohannis a boxat regulamentar, cu mănuși, contracandidatul său a boxat fără mănuși, a lovit permanent sub centură, a încercat sistematic să-i adreseze ocări partenerului său de dezbatere".

CONFRUNTARE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a mai spus că, după primul tur de scrutin, "au fost sute de declarații mincinoase ale liderilor PSD" potrivit cărora lui Iohannis i-ar fi frică de dezbateri. "S-a arătat clar, limpede, că domnul Iohannis a participat la dezbatere și nu numai că a participat la dezbatere, deși a participat la o dezbatere care nu s-a desfășurat în niște condiții negociate, a reușit să se impună prin eleganță, fair play, prin atitudine, prin prestanță, în fața unui candidat nevricos, care era ca un școlar tocilar care s-a prezentat la teză, numai că nu era sigur că mai ține minte ce a învățat pe dinafară și a simțit nevoie să vină și cu copiuțe", a mai declarat Orban.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri