Video Confuzie de nume la audierea lui Adrian Câciu, în Parlament. „Din obișnuință”

Data actualizării: Data publicării:
adrian-caciu

Miniștrii Cabinetului Ciucă sunt audiați și primesc aviz pozitiv pe bandă rulantă la Palatul Parlamentului. Printre ei, Adrian Câciu, propus ca ministru al Finanțelor, al cărui nume a fost încurcat în comisie.

Președinte de comisie: „Suntem în cvorum. Avem pe ordinea de zi un singur punct: obținerea unui aviz în urma audierii privind candidatura domnului Adrian Cîțu... Câciu, la funcția de ministru al Finanțelor”.

Confuzia a stârnit râsete în sală.

„Din obișnuință”, a fost replica lui Bogdan Huțucă.

Adrian Câciu a primit aviz pozitiv (34 de voturi pentru, 7 împotrivă, 1 abținere).

„Vineri seară veți avea rectificarea”, a declarat Câciu la audiere, întrebat despre problemele cu salariile din sistemul sanitar.

„Necesarul de finanțare pentru rectificare este de 5 miliarde de lei. Ministerul Muncii va primi bani pensii, la Sănătate trebuie suplimentat.”

„Eu nu m-am considerat niciodată Harap Alb. Sunt un om de echipă si la agricultură au fost rezultate nu pentru că a fost Câciu acolo, ci o echipă.”, a spus el.

Miniştrii propuşi să facă parte din Guvernul Nicolae Ciucă sunt audiaţi miercuri în comisiile parlamentare de specialitate, începând cu ora 10.00. În urma audierilor, comisiile vor întocmi un aviz comun consultativ, motivat. Joi  urmează să aibă loc votul de învestire a Cabinetului Ciucă.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri