Consilier general: RADET pierde 2.000 de tone de apă fierbinte / oră

Data actualizării: Data publicării:
ciucufbbuna

Ciprian Ciucu, consilier general din partea PNL, susține că pierderile RADET au ajuns la 2.000 de tone de apă fierbinte pe oră. Acesta avertizează că este afectat „solul pe care sunt casele, birourile, școlile, spitalele și străzile din București”.

Într-o postare pe Facebook, consilierul general liberal susține, prezentând un document datat 8 ianuarie, că RADET a ajuns să piardă 2.000 de tone de apă fierbinte pe oră, apă care afectează solul din București.

„Fără investiții, rețeaua RADET a ajuns un așa ciur încât, ca să ajungă căldura în case, trebuie crescută presiunea. Iar când crește presiunea apar alte și alte avarii. E un cerc vicios. Gabriela Firea, lasăți concertele si spectacolele și planificați investiții serioase! Chiar dacă sperați că nu va crăpa de tot în timpul mandatului dumneavoastră, nu veți scăpa de răspundere!”, scrie Ciprian Ciucu.

În ultimele două săptămâni, mii de bucureșteni s-au trezit fără căldură din cauza unor avarii repetate la rețeaua RADET (AICI, AICI, AICI, AICI și AICI). Reprezentanţii RADET au dat vina atunci pe conductele vechi care cedează în continuu.  „Această magistrală este una cu diametrul de 1 metru. Ea alimentează o treime din oraş. Această conductă a fost montată în 1966, are 52 de ani şi până în momentul de faţă nu a fost înlocuită”, spunea Alexandru Burghiu, administrator special RADET.

În luna noiembrie, subvenţiile la RADET s-au majorat cu 87,7 milioane de lei, dar s-au tăiat 4,1 milioane de lei de la modernizarea şi reabilitarea sistemului de termoficare

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri