Consilierii generali ai PDL rămân în CGMB. Blaga: Rolul lor este să se bată pentru interesele bucureştenilor

Data publicării:
consilieri bucuresti 1

 

Blaga a spus, într-o conferinţă de presă, că subiectul privind demisiile consilierilor generali PDL a fost discutat în BPN al PDL întrucât decizia nu este doar a consilierilor respectivi.

El a arătat că demisiile erau motivate de referendumul iniţiat de primarul general, Sorin Oprescu, Referendumul nu se mai organizează după ce Parlamentul a adoptat proiectul de lege iniţiat de PDL privind gestionarea câinilor fără stăpân.

"De aceea, noi considerăm că locul lor este în Consiliul General, să se bată pentru interesele bucureştenilor şi, mai ales, în fiecare zi să scoată în evidenţă lipsa de performanţă a primarului general şi a faptului că nu face nimic de când e primar", a spus Blaga.

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii acestui partid demisionează din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, el argumentând că PDL nu doreşte "să mai gireze incompetenţa administrativă" la nivelul Capitalei.

"În momentul de faţă, PDL nu mai este dispus sub nicio formă să gireze incompetenţa administrativă a domnului Sorin Oprescu, motiv pentru care, de mâine (luni - n.r.), PDL părăseşte Consiliul General. Toţi consilierii generali ai PDL îşi vor da demisia din CGMB, astfel încât să nu mai girăm incompetenţa administrativă la nivelul Bucureştiului. (...) E forma noastră de protest la incapacitatea administrativă, este inadmisibil pentru Bucureşti, după 6 ani, să nu vii să propui un proiect Consiliului General", a susţinut Videanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri