Consilierul prezidențial Adrian Rădulescu va fi chemat la Comisia Călărași

Data publicării:
adrian radulescu captura

Consilierul prezidenţial nu este obligat să se prezinte în faţa comisiei de anchetă. Parlamentarii speră însă că Adrian Rădulescu va aduce lămuriri legate de implicarea sa în achiziţionarea terenului de către fiica preşedintelui.

Aici nu este vorba despre Parchet, despre procuratură, este o comisie parlamentară care doreşte să facă lumină. Am înțeles de la domnia sa că dorește să vină la audieri pentru a da răspunsuri parlamentarilor care fac parte din aceasta comisie”, a spus Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al Comisiei Călărași.

Doi angajaţi ai primăriei Nana au susţinut anterior că Adrian Rădulescu s-a implicat personal în înregistrarea terenului cumpărat de Ioana Băsescu.

Pur şi simplu, a venit, a adus nişte documente la Registrul Agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul Agricol era firesc să îmi spună: la poziţia "x" s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafaţa de”, a spus Tudoriţa Nicolae, secretarul Primăriei Nana.

Întrebat de un reporter în ce zi a venit Adrian Rădulescu să depună actele pentru înregistrare, Marian Dobre, lucrător agricol la primăria Nana, a răspuns: „Într-o după-amiază, vinerea, după ora 2. În octombrie”.

Contactat de Digi 24, Adrian Rădulescu a refuzat să comenteze spusele celor din primăria Nana.

„Nu mă interesează declaraţiile celor de la Nana”, a spus el. Consilierul a refuzat să răspundă dacă el a fost cel care a depus documentele pentru înregistrarea terenului.

La audierile de miercuri, fostul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, a susţinut că terenuri mai valoase din punct de vedere imobiliar, ce au aparţinut localităţii Fundulea, au fost retrocedate unor locuitori din Nana.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri