Consilierul Sebastian Lăzăroiu, criticat de președinte, dar nu demis

Data publicării:
Lazaroiu-Mediafax Foto-Andreea Alexandru

Totul s-a petrecut în contextul în care DNA anunțase începerea urmăririi penale împotriva Antena 3 iar directorul televizinii Antena 3 fusese audiat la DNA.

Purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Bogdan Oprea, a cerut scuze televizunii Antena 3 în numele președintelui pentru gestul consilierului prezidențial.

Prin purtătorul de cuvânt, Traian Băsescu dă asigurări că poza trucată nu reprezintă punctul de vedere al Preşedinţiei.

„Vă împărtăşesc indignarea. În numele preşedintelui, vă cer scuze public pentru această abordare a domnului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu. (...) Preşedintele a fost şocat. Nu i-a venit să creadă", a declarat Bogdan Oprea.

La scurt timp după intervenţia purtătorului de cuvânt al preşedinţiei, Sebastian Lăzăroiu a şters toate postările care se refereau la Antena 3.

Fostul consilier prezidenţial Sandra Pralong a comentat, la Digi24, postarea lui Sebastian Lăzăroriu, pe care a catalogat-o drept inadmisibilă.

Am bagatelizat totul în România si e foarte grav cp nu mai avem decența de a intelege că atunci când avem un rol public să ne abținem de la comentarii care ar putea antrena instituţia din care facem parte”, a spus Sandra Pralong.

„M-ați întrebat ce aș face în locul președintelui. Și clar, cu prietenie și cu regret l-as ruga (pe Sebastian Lăzăroiu, n.r.) să își dea demisia. Și dacă nu ar face-o i-aș cere-o eu”, a mai spus fostul consilier prezidențial.

Preşedinţia nu a luat încă nicio decizie cu privire la o eventuală demitere a consilierului Sebastian Lăzăroiu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri