Consiliul Național al PNL se va reuni pe 27 mai. Liberalii își vor alege secretarul general

Data actualizării: Data publicării:
sigla pnl
Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis miercuri convocarea Consiliului Național al PNL pentru data de 27 mai, la Poiana Brașov. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis, miercuri, să convoace Consiliul Național al PNL pentru 27 mai, la Poiana Brașov, unde ar uma să participe 1000 de delegați, potrivit unui comunicat de presă. 

"Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a decis azi convocarea Ligii Aleșilor Locali pentru data de 26 mai, care va avea loc în Poiana Brașov, cu participarea celor 1200 de primari liberali. De asemenea, Consiliul Național al PNL a fost convocat pentru data de 27 mai, la Poiana Brașov, cu participarea a 1000 de delegați", transmit liberalii.

Cu ocazia Consiliului Național al PNL vor avea loc alegeri pentru funcțiile de secretar general al PNL, prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice și vicepreședinte în domeniul apărării și siguranței naționale. Candidaturile pentru aceste funcții se pot depune până pe data de 20 mai, se mai arată în comunicatul citat.

De asemenea, discuțiile din cadrul Biroului Politic Național al PNL au vizat implementarea PNRR, mai exact stadiul îndeplinirii jaloanelor și țintelor asumate de România, precum și creșterea ratei de absorbție a fondurilor europene. PNL consideră că implementarea investițiilor și reformelor din PNRR este prioritară și este nevoie de implicarea și mobilizarea tuturor pentru a accesa fondurile europene necesare dezvoltării României și depășirii situației economice dificile prin care trece întregul continent, potrivit sursei citate. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri