Contre Traian Băsescu – Dan Voiculescu. Președintele: Pusese ochii pe terenul fiicei mele

Data publicării:
basescu cotroceni - presidency-1.ro

„Are nevoie domnul Voiculescu de asta, vedeţi că e vai de steaua lui cu terenurile?! Vă aduceţi aminte, cât s-a supărat Antena că familia mea a cumpărat cu bani de la bancă un teren? Acum m-am lămurit, pusese ochii şi pe acest teren şi voia probabil să-l arendeze, nu doar cele 2000 de hectare pe care le are exact lângă terenul meu”, a spus, luni, șeful statului, de la Palatul Cotroceni.

Traian Băsescu a lansat acest atac după ce a fost întrebat în ce relaţii se află cu Marian Căpăţână, implicat în dosarul în care fratele său, Mircea Băsescu, a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă. Replica fondatorului PC nu a întârziat să apară.

„De ce a evitat Băsescu să răspundă la întrebarea reporterului? O fi vorba de vizita la Bucureşti pe care Căpăţână spune că a făcut-o împreună cu Mircea Băsescu pentru a duce banii ?! O fi vorba de încercarea lui Băsescu de a ascunde modul în care şi-a însuşit terenul de la Nana?! O fi vorba de faptul că se apropie dezvăluiri importante despre relaţia sa cu Elena Udrea?! O fi vorba că îi este ruşine de cei 7,4 milioane de români care i-au cerut demisia şi de faptul că va face mulţi ani de închisoare pentru tot ceea ce a făcut în ultimii 20 de ani?!", se întreabă fondatorul PC, pe blogul personal.

Procurorii susţin că una din firmele conduse de Dan Voiculescu ar fi luat în arendă, fără licitaţie, 2.600 de hectare de teren agricol în Giurgiu, de la Agenţia Domeniilor Statului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri