Corina Creţu şi Viorica Dăncilă se atacă din nou. Fostul comisar: Dăncilă continuă campania de denigrare a mea

Data actualizării: Data publicării:
corina cretu viorica dancila_gov ro

Fostul comisar european, Corina Creţu o atacă pe Viorica Dăncilă după ce aceasta a spus că nu a ajutat România din poziţia pe care a deţinut-o. „Din păcate, nu am văzut până acum foarte mult cum au ajutat România comisarii pe care noi i-am trimis la Bruxelles.”, a spus Viorica Dăncilă, vineri, la Brăila. În replică, Corina Creţu afirmă, într-o postare pe Facebook, că Dăncilă continuă campania de denigrare a sa.

„Pe întreg parcursul mandatului meu, eu una nu am putut uita țara din care provin - iar Doamna Prim-Ministru știe foarte bine eforturile pe care le-am depus pentru România, dar continuă în mod absolut gratuit campania de denigrare a mea începută de luni de zile.”, a scris Corina Creţu. Actualul europarlamentar Pro România îi transmite premierului că nu poate scire în locul Guvernului proiectele care nu există.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri