Coronavirus în Parlament. Stelian Ion: Cu Vergil Chițac am dat mâna și am vorbit la audierea lui Cătălin Predoiu

Data publicării:
stelian ion liderul deputatilor usr
Foto: Inquam Photos/Alexandru Busca

Mai mulți membri din conducerea PNL, USR și PLUS Constanța au avut mai multe întâlniri de negociere pentru candidatura senatorului Vergil Chițac la Primăria Constanța, a declarat deputatul Stelian Ion pentru G4Media. Senatorul PNL a fost confirmat astăzi cu coronavirus.

„M-am întâlnit cu Vergil Chițac în 21 februarie și încă o dată la Parlament, și chiar am dat noroc cu el, la audierea ministrului Predoiu pentru Guvernul Cîțu (3 martie - n.red.)”, spune Stelian Ion.

Deputatul USR a povestit că Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța, care a intrat la rândul lui în contact cu Vergil Chițac, a participat la negocieri cu membrii alianței USR-PLUS pentru a ajunge la o înțelegere privind susținerea candidaturii senatorului liberal la Primăria Constanța.

„Echipele de negociere pentru alegerile locale s-au întâlnit săptămâna asta, marți, ca să discute. Am negociat vreo trei ore. Erau Bogdan Huțucă, Vasile Delicoti și Septimiu Bourceanu de la PNL, Lucian Muflic și Sorin Iacob de la PLUS, și eu, Remus Negoi și Dumitru Caragheorghe de la noi, de la USR”, a mai declarat Stelian Ion pentru G4Media.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri