Crin Antonescu atacă PSD: „Noi l-am făcut pe Ponta premier”

Data publicării:
crin1-1

Crin Antonescu spune că el şi partidul său s-au purtat corect faţă de PSD şi aşteaptă ca social-democraţii să nu se comporte ca în perioada Guvernării Năstase.

„Noi l-am făcut pe Ponta prim ministru. Cred că ar fi timpul ca acest lucru să fie recunoscut şi să ni se mulţumească”, a spus Antonescu.

Liberalul le reaminteşte colegilor din PSD că a devenit candidat al USL la insistenţele PSD, în urma eşecului avut de Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

„Umblau cu mine şi cu nişte colegi din PSD, parcă eram sfintele moaşte. Candidatura mea nu e rezultatul unei tocmeli, nu e rezultatul unei datorii, nu e un bacșis sau un fel de rest pe care ni-l dau nouă, pe care mi-l dau colegii social-democraţi”, a mai afirmat liderul PNL.

Acesta este nemulţumit de faptul că social-democraţii i-au creat imaginea unui om conflictual: „În vreme ce domnul Ponta munceşte cuminte la Guvern cu miniştrii săi, în vreme ce e armonie şi pace şi domnul Zgonea face festivităţi, eu nu am de lucru şi fac scandal. Nu voi permite niciodată cuiva, oricât de aliat, să mintă pe seama PNL”.

În ciuda acestor disensiuni din USL, liderul liberal le-a transmis colegilor din partid că PNL va câştiga Preşedinţia în 2014.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri