Crin Antonescu, avertizat de mai mulți membri PSD că nu va mai fi susținut în campania prezidențială

Data publicării:
CRIN ANTONESCU-Mediafax Foto-Liviu Chirica

Vicepreşedintele Lia Olguţa Vasilescu îl avertizează pe liderul PNL.

„(Îl veţi mai susţine pe Crin Antonescu? - n.r.) În aceste condiţii, nu cred. Nu este vorba că s-ar rupe alianţa la nivel naţional, ci este vorba despre percepţia pe care o avem noi, cei din teritoriu. Ne va fi foarte greu să ne mobilizăm electoratul la vot, în condiţiile în care se loveşte în partid”, spune vicepreședintele PSD.

Preşedintele PSD Gorj susţine că PNL are miniştri în Guvern şi este imposibil ca liderul liberal să nu ştie ce face Executivul.

„Nu mă simt deloc într-o stare confortabilă când vedem şi auzim asemenea declaraţii. Cred că asemenea declaraţii aduc deservicii USL, ele sunt nejustificate atât la adresa PSD-ului, cât şi la adresa premierului”, susține Ion Călinoiu, preşedintele PSD Gorj.

Deputatul PSD, Florentin Gust, consideră atitudinea liderului PNL ca fiind o gafă.

Dacă domnul Antonescu mai vrea să mai fie preşedintele României trebuie să se gândească foarte bine la ce declaraţii face. PSD-ul este un partid foarte mare. Şi aşa a acceptat cu greu acest parteneriat prin care să nu aibă candidat la prezidenţiale. Poate domnul Antonescu are o altă strategie, vrea să rupă USL-ul”, adaugă deputatul.

De partea cealaltă, Crin Antonescu a dat de înţeles că nu îl afectează supărările social-democraţilor.

„-Ce faceţi, vă puneţi tot PSD-ul în cap?

-Este o veche plăcere a mea. Serios. De 20 de ani.”

Crin Antonescu a făcut în ultimele zile declaraţii dure la adresa premierului în cazul Roșia Montană. Copreședintele USL l-a acuzat pe Victor Ponta că nu şi-a asumat responsabilitatea pe proiectul iniţiat de Guvern și că nu l-a informat deloc în privința acestui subiect.

Victor Ponta a spus că este nevoie de normalitate în decizii atât de importante cum este cea privind Roşia Montană.

„Nu m-aţi auzit în trei ani de zile criticându-l pe domnul Antonescu”, a spus Ponta, menţionând că el a intervenit atunci când un social-democrat, Olguţa Vasilescu, l-a criticat public pe liderul liberal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri