Crin Antonescu: Dl. Dragnea are de împărțit o groază de bani, să nu mai jelească după mine!

Data publicării:
crin antonescu la pitesti-7

Liviu Dragnea spune că liderul PNL a ratat cursa pentru alegerile prezidenţiale atunci când a rupt USL.

Nu numai eu l-aş fi susţinut, tot partidul l-ar fi susţinut, în frunte cu Victor Ponta. Ceea ce noi nu am înţeles (...) e ce s-a întâmplat cu Crin Antonescu şi cine a reuşit să-l convingă că noi nu-l vom susţine”, a declarat Liviu Dragnea într-o emisiune televizată.

Replica lui Crin Antonescu, preşedintele PNL, nu s-a lăsat așteptată: „Nu domnule, eu sunt un om rău care nu vreau să fiu sprijinit la preşedinţie de către ei”.

Liderul PNL califică drept ipocrite declaraţiile împăciuitoare ale lui Liviu Dragnea. Acesta din urmă a fost întrebat dacă fostul copreședinte USL ar rămâne candidatul alianței, în cazul unei refaceri a USL. „Să revină în USL, dacă refacem USL respectăm ce s-a stabilit inițial în USL!”, a spus Liviu Dragnea.

„Acum mă sprijină pe mine iar? Bun! Noi nu am fost niciodată înscrişi în PSD ca să ne reprimească, USL nu mai există”, a comentat Crin Antonescu, duminică, într-o conferință de presă susținută la Pitești.

Vicepremierul Dragnea spune că liderul PNL ar fi dat primele semne privind ruperea USL încă din luna septembrie a anului trecut.

Am observat la Crin o altă atitudine. Ieşea la TV, certa PSD, pe Ponta, stabileam ceva la întâlniri, a doua zi ieșea și nu mai era de acord cu asta. Am început să primim semnale că vrea să rupă USL, a început să ne spună permanent că noi nu-l mai susţinem”, a relatat Liviu Dragnea în emisiunea televiziată.

Ironic, Crin Antonescu îi transmite lui Liviu Dragnea ca în loc să îi poarte de grijă, să fie mai degrabă atent cum împarte fondurile de la Ministerul Dezvoltării.

„Dl. Dragnea are multă treabă, are de împărțit o groază de bani, să vedem cum o face, să sperăm că o face pe criterii corecte. Să nu mai jelească după mine! Eu ştiu că e un om sentimental dl. Dragnea, am avut o relaţie amicală, am lucrat împreună”, a adăugat președintele PNL.

În 2012, Crin Antonescu şi Liviu Dragnea au făcut campanie electorală împreună în judeţul Teleorman, acolo unde au fost fost aleşi parlamentari.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri