Crin Antonescu: Domnul Ponta nu are curaj fără camuflaj

Data publicării:
crin antonescu razand-2

Replica președintelui liberal a venit în versuri:

„Constat că domnul Ponta nu are curaj fără camuflaj, tot vrea să ascundă PSD. Că e cu alţii , că e cu UNPR-ul, că e cu dl. Tăriceanu II... Eu îi spun: de ce ţi-e frică nu scapi!”, a spus Crin Antonescu.

Victor Ponta le-a spus luni social-democraților să rămână în relații bune cu liberalii, pentru că USL se va reface după europarlamentare. Victor Ponta s-a plasat de aceeaşi parte a baricadei cu liberalii şi a vorbit despre Traian Băsescu şi Elena Udrea ca despre unicii adversari ai PSD.

„Ei sunt adversarii noștri (...), noi cu ei ne luptăm. Să rămânem în relații bune cu liberalii, pentru că eu cred că după 25 mai vom fi din nou împreună”, le-a spus Victor Ponta colegilor de partid.

În ciuda mesajului dat de Victor Ponta, social-democraţii admit că există şi disensiuni ireparabile în teritoriu.

La Iaşi, PSD cere demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, liberalul Cristian Adomniţei.

„Cu Cristian Adomniței vă garantez eu că chiar nu se poate, mai ales că ştim şi este deja de notorietate că merge des în Modrogan şi se întâlneşte cu domnul Blaga”, a declarat Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD

În urmă cu trei săptămâni, liberalii au decis să îşi dea demisia din Guvern ceea ce a dus la ruperea USL. Alianţa mai funcţionează însă în mai multe judeţe din ţară. 

Premierul Victor Ponta a mai declarat, luni, că nu a luat o decizie în privința unei candidaturi la prezidențiale, pentru că o astfel de decizie nu poate fi una personală. El a spus, după o întâlnire cu fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu, că și-ar dori să rămână premier, dar ar vrea să facă un tandem cu un președinte „care să tragă țara în aceeași direcție”. Liderul social-democrat a precizat că își imaginase că această persoană va fi Crin Antonescu.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Victor+Ponta+intrebat+despre+o+posibila+candidatura+la+prezident

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri