Crin Antonescu este avertizat de liderii PSD

Data publicării:
crin antonescu

Liderul senatorilor PSD recunoaşte că sunt probleme în Uniunea Social Liberală după ce Crin Antonescu l-a criticat pe premierul Victor Ponta.

„Candidatul nostru este Crin Antonescu, dar nu putem continua aşa! Ţara fierbe pe problemele reale, iar noi începem să ne coafăm! Nu ştiu dacă-i bine. Avem două variante: ori să minţim şi să spunem că totu-i bine, frumos şi e un mic Paradis ori să recunoaştem că nu suntem în Paradis încă, dar nici în Purgatoriu, că dacă am fi în Purgatoriu, încă ar fi bine”, a spus Ilie Sârbu.

Fostul candidat PSD la prezidenţiale, Mircea Geoană, îi transmite şi el lui Crin Antonescu un avertisment, dar şi o recomandare: „Publicul PSD e cel mai numeros şi dacă l-ai pierdut pe ăsta, adio şanse la prezidenţiale. Îi dau un sfat de prieten si de coleg: nu așa se câștigă publicul PSD. nu lovindu-i liderii cei mai importanţi. Nimeni nu îți dă voturile alea pe degeaba, trebuie să le câştigi singur. Şi acum cred că publicul PSD începe să aibă îndoieli”.

În ultima perioadă, mai mulţi lideri social-democraţi i-au transmis atenţionări lui Crin Antonescu. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a criticat o lege propusă de PNL, privind alegerea primarilor în două tururi şi a afirmat că problemele din USL trebuie rezolvate rapid.

În ultimele săptămâni, preşedintele liberal Crin Antonescu a lansat mai multe critici la adresa premierului Victor Ponta, despre care a spus că face un joc „parşivel" în problema Roşia Montană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri