Crin Antonescu: Eu şi Tăriceanu în turul doi la prezidenţiale ar fi o dovadă de forţă a PNL cum nici partidul lui Putin nu a dovedit în Rusia

Data publicării:
crop

„Dacă e vorba de mine în situaţia de candidat şi de domnul Tăriceanu, candidat al USD, ar fi foarte frumos ca noi doi să fim în finală. Ar fi o dovadă de forţă a PNL cum nici partidul domnului Putin nu a dovedit în Rusia”, a spus Crin Antonescu.

Potrivit acestuia, ca şi contracandidat, Victor Ponta ar fi mai puternic şi cu mai multe resurse decât Călin Popescu Tăriceanu.

„Îmi pare că Victor Ponta e un om politic mai puternic şi cu mai multe resurse decât Tăriceanu”, a spus liderul PNL. 

Premierul Victor Ponta a spus că îl vede pe Călin Popescu Tăriceanu ca pe un candidat puternic pentru Președinție.

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seară, că USL trebuie să continue, că va anunţa joi înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.

Tăriceanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PNL.

Călin Popescu Tăriceanu ar face un pas greșit dacă ar candida pentru Cotroceni împotriva lui Crin Antonescu și nu ar avea nicio șansă, a declarat miercuri seara, la Digi24, prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri