Crin Antonescu îi amenință cu excluderea pe liberalii care se alătură inițiativei lui Andrei Chiliman

Data publicării:
chiliman antonescu mediafax

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că membrii partidului care sunt implicaţi în „Iniţiativa România Liberală” nu au de ce să mai fie membri de partid, din moment ce militează împotriva PNL, precizând că nu poate fi acceptată „bigamia politică”, deoarece înseamnă promiscuitate.

Liderul PNL a explicat că, având în vedere că în Iniţiativa România Liberală participă şi alţi politicieni din alte formaţiuni politice în opoziţie cu PNL, „rezultă că este cu totul şi cu totul inacceptabil şi nu va fi tolerat ca vreun membru al PNL să se asocieze cu aşa ceva”.

Preşedintele PNL a precizat că „inacceptabil” înseamnă că cei implicaţi în Iniţiativa România Liberală nu vor mai fi membri ai partidului.

Platforma politico-civică „Iniţiativa România Liberală”, care îi are printre membrii fondatori pe Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tuşa, Dan Cristian Popescu, Iulian Crăciun, urmează să fie lansată luni, la eveniment fiind invitaţi să participe şi Mihai Răzvan Ungureanu şi Sever Voinescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri