Crin Antonescu îi dă lecţii lui Victor Ponta: "Plec din fruntea PNL, dar nu din politică, la sfârşitul anului, la Cotroceni" 

Data publicării:
crin antonescu FB

Din Opoziţie, liberalul Crin Antonescu cere mai multă transparenţă fostului său aliat şi anunţă că va pleca din scaunul de preşedinte al PNL direct în fotoliul de şef de stat.

Cu un candidat PSD încă nestabilit de structurile acestui partid, dar, cu un Victor Ponta care cochetează cu intrarea în cursa pentru prezidenţiale, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a încercat să facă o demonstraţie despre cum ar trebui asumată o astfel de sarcină.

„Totul este la noi cât se poate de transparent... trebuie să scriem pe Facebook şi să vină consilierii să povestească ce am vrut să spunem pe facebook. Plec din fruntea PNL, lăsând însă PNL în fruntea guvernului, nu la guvernare, ţinând PNL în deplinătatea capacităţii sale de a face bine pentru România şi pentru români plec din PNL, dar nu din politică, la sfârşitul anului la Cotroceni”, a declarat Crin Antonescu.

Cu o zi în urmă, Victor Ponta lansa un mesaj care a pus pe jar clasa politică.

,,În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea”, anunţa liderul social-democrat pe un site de socializare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri