Crin Antonescu, întrebat dacă va demisiona de la şefia Senatului: Nu am niciun motiv să fac spectacole de genul celor ale domnului Geoană

Data publicării:
crin antonescu RESIZE mediafax

Crin Antonescu a declarat astăzi că nu se cramponează de funcţia de şef al Senatului, dar nici nu are motive să demisioneze.

„Nu am niciun motiv să demisonez, nu am niciun motiv să mă cramponez, să fac nişte spectacole de genul celor ale domnului Geoană. În momentul în care o formaţiune, un grup parlamentar, cineva va pune oficial această problemă vă voi comunica decizia mea. Nu mă crampoznez, dar nu am niciun motiv să demisionez, nu am încălcat cu nimic nici regulamentul, nici condiţia de şef al Senatului”, a declarat Crin Antonescu.

Şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost întrebat, miercuri, dacă liderul PNL Crin Antonescu ar trebui să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului, ca urmare a ieşirii PNL de la guvernare.

„Preşedinţii Camerelor sunt aleşi pe patru ani. Întotdeauna, atunci când s-au făcut schimbări majore în ultimii zece ani şi a apărut acest joc politic creând instabilitate la nivelul instituţiei, el a fost în limita Regulamentului şi a deciziei Curţii Constituţionale”, a spus Zgonea.

Victor Ponta: PSD nu va cere revocarea lui Crin Antonescu de la Senat

PSD nu va cere şi nici nu va iniţia revocarea liderului PNL, Crin Antonescu, din funcţia de preşedinte al Senatului, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

„Noi nu vom cere revocarea domniei sale, a fost ales ca preşedinte al Senatului ca reprezentant al USL şi noi nu vom cere şi nu vom iniţia revocarea domniei sale”, a spus Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri