Crin Antonescu: Neîncrederea în Guvern este motivul protestelor din Piața Universității

Data publicării:
protest parlament rosia montana 20 oct ionstagram elenanetea

Dacă noi avem şi în Piaţa Universităţii, şi în alte părţi manifestaţii de protest, ele au un singur singur numitor comun, care nu e ecologia, care nu e vreun ultranaţionalism economic (...), este nemulţumirea şi suspiciunea faţă de guvernanţi, cei de azi, de ieri, ceea ce riscă să devină antisistem”, a declarat Crin Antonescu.

În ceea ce privește protestele de la Pungești, liderul PNL, Crin Antonescu, l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru că a comunicat mai răspicat în Statele Unite detaliile proiectului Chevron decât a făcut-o locuitorilor din Pungeşti. Crin Atonescu a susţinut, la Digi24, că principala cauză a protestelor de la Pungeşti a fost lipsa de comunicare din partea Guvernului și o comunicare defectuoasă și din partea companiei.

„Lucrurile pe care Victor Ponta le-a spus atât de clar ieri în Statele Unite era absolut firesc şi benefic să le spună în România înainte de a le spune în Statele Unite. (...) De ce a spus mai răspicat nişte lucruri primul ministru în Statele Unite înainte de a le spune în România? Pesemne, dintr-o timiditate sau insuficientă adaptare la acest subiect fierbinte”, a opinat copreședintele liberal al USL.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri