Crin Antonescu: „Nu m-am sfătuit cu domnul Roșca Stănescu niciodată”

Data publicării:
crin antonescu-1

„Nu m-am sfătuit cu domnul Roșca Stănescu niciodată. Este un om ale cărui articole le voi urmări cu interes, pentru că este un jurnalist foarte bun, este un om ale cărui păreri, ale cărui apariții la televiziune le voi urmări. E un om căruia îi voi susține, dacă va fi cazul, unele proiecte în parlament”, a declarat Crin Antonescu, după decizia Biroului Politic Național.

Dar de sfătuit nu ne-am sfătuit niciodată. A fost consilierul meu, dar aici sunt niște poziții mai mult formale, care nu presupun neapărat sfătuirea în fiecare zi”, a explicat președintele PNL.

Acesta a refuzat să comenteze zvonurile potrivit cărora Sorin Roșca Stănescu s-ar putea înscrie în Partidul Conservator.

„Domnul Sorin Roșca Stănescu are, evident, liberatea de a face orice opțiune politică dorește, nu e treaba noastră. Eu mă gândesc că și PSD-ul s-ar putea să-l ia, că e, totuși, un vot”, a spus Crin Antonescu.

La sfârşitul verii, Sorin Roșca Stănescu a fost eliberat din funcţia de consilier al lui Crin Antonescu.  

Conducerea PNL a decis luni, în şedinţa BPN, excluderea din partid lui Sorin Roşca Stănescu, după ce însuși preşedintele PNL a făcut această propunere.

Conform Statutului PNL, decizia de excludere adoptată de Biroului Politic Naţional urmează să fie supusă votului Delegaţiei Permanente a partidului. Aceasta va fi convocată „cât de curând”, a precizat liderul PNL. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri