Crin Antonescu: PNL nu cedează Internele. Ponta dă semne de oboseală şi nervozitate

Data publicării:
crin ponta cotroceni resize -Mediafax Foto-Ovidiu Micsik-2

Foto: Mediafax

Nu ne-au propus propriu-zis, în momente de construcţii ipotetice, au lăsat a se înţelege că ar fi interesaţi de asemenea discuţie, dar propriu-zis nu ne-au propus, pentru că noi de la bun început am spus că dorim să păstrăm ministerele pe care le avem”, a spus Crin Antonescu la un post de televiziune.

El a precizat că nu se pune problema renunţării la Ministerul de Interne în favoarea PSD.

De asemenea, preşedintele PNL a fost întrebat luni seară, într-o emisiune televizată, dacă social-democraţii doresc Ministerul de Interne.

Nu ne-au propus aşa ceva, nu e de discutat aşa ceva. Nu are nicio legătură”, a spus liderul PNL.

Crin Antonescu a mai declarat că reuniunea USL de luni ar fi trebuit să aibă loc între PNL şi premierul Victor Ponta, însă au venit la întâlnire şi reprezentanţii celorlalte partide din USL.

Liderul PNL a precizat că reprezentanţii celorlalte partide şi-au justificat prezenţa prin faptul că modificările propuse în Guvern solicitate de liberali necesită un vot în Parlament al tuturor parlamentarilor formaţiunilor din USL, potrivit Mediafax.

Am stabilit următorul lucru, ca mâine să mai avem o discuţie despre o restructurare a formulei guvernamentale. Poate că şi alte formaţiuni, poate că şi PC sau UNPR sau PSD doresc să facă eventuale schimbări, să vină cu toate, să avem o discuţie, să vedem ce acord facem pentru ca să putem după aceea să mergem cu o nouă formulă în Parlament”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a precizat că propunerea ca prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, să preia funcţia de vicepremier şi ministru de Interne nu presupune, din punctul de vedere al liberalilor, renunţarea din partea lui Gabriel Oprea la funcţia de vicepremier.

Crin Antonescu a comentat afirmaţiile lui Victor Ponta despre faptul că liderul PNL nu ar şti cum funcţionează Guvernul arătând că este un „semn de nervozitate” şi de „oboseală”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri