Crin Antonescu: Propun un pact minimal pentru 2014: să nu mai spunem minciuni

Data publicării:
crin antonescu RESIZE -Mediafax Foto-Octav Ganea-3

„Cred că nu e mult (...) dacă îi cer preşedintelui să se comporte, măcar în acest ultim an al mandatului său, cu mai multă demnitate”, a spus Crin Antonescu.

Liberalul a spus că Traian Băsescu a minţit în legătură cu afirmaţiile făcute de acesta privind mesajul vizitei Victoriei Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA.

„Hai să facem măcar în acest 2014 care se anunţă greu, încărcat, tensionat, să facem un pact minimal. Să nu mai spunem, nici preşedintele şi nici alţii – dar nu-mi aduc aminte să o fi făcut nici eu, nici primul ministru – să nu mai spunem grozăvii, minciuni şi lucruri profund dăunătoare în faţa poporului român şi despre poporul român şi despre ţara asta. Şi doi, dacă se poate, să avem o atitudine cuviincioasă”, a spus Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a spus astăzi că Victoria Nuland a venit la Bucureşti emisar al Guvernului SUA şi a transmis un mesaj extrem de serios, menit să îi îngrijoreze pe români şi pe politicieni, legat de statul de drept din România, care din vara lui 2012 este continuu pus sub semnul întrebării.

În replică, Crin Antonescu a declarat că „nimeni nu sugerează că am fi pe marginea prăpastiei” și că România nu are cum să fie izolată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri