Crin Antonescu ramâne fără directorul de campanie Niels Schnecker

Data publicării:
Niels-Schnecker - siteul lui

Întrebat în legătură cu motivele încetării acestei colaborări, Crin Antonescu a răspuns: "Nu mi se pare foarte relevant. Am avut o colaborare normală, am avut o colaborare bună. Colaborările încep şi se termină. Ceeea ce nu înseamnă că relaţia de amiciţie şi de respect între mine şi domnul Niels Schnecker va înceta".

Niels Schnecker spune că vrea să se întoarcă în consultanţă privată motivând că politica românească nu e pregătită pentru aplicarea metodelor sale, învăţate în Statele Unite.

„Există o diferenţă între o companie americană şi o campanie românească. Ca atare, cred că cele două încă mai au, probabil, de trăit o perioadă până să poată să se îngemăneze”, a afirmat Niels Schnecker.

Fostul realizator de televiziune s-a alăturat echipei de consultanţi ai lui Crin Antonescu în iunie 2013. Pe atunci, preşedintele PNL se lăuda cu experienţa internaţională a consilierului său politic. Potrivit CV- ului Niels Schneker ar fi participat, în perioada 1980-2008 la organizarea a peste zece campanii electorale în Statele Unite ale Americii, dintre care şapte pentru prezidenţiale.

În urma investigaţiilor, presa a susţinut că numele lui Niels Schnecker nu apare printre consilierii foştilor preşedinţi americani. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri