Crin Antonescu și-a relansat candidatura la prezidențiale

Data publicării:
CRIN ANTONESCU PRESEDINTELE PNL - MEDIAFAX-5

Deşi evenimentul din Sala Sporturilor din Constanţa şi discursurile au vizat explicit candidatura lui Crin Antonescu la prezidenţiale, acesta a infirmat: „Nu este adevărat. Nu vreau să confirm nimic, pentru că nu a infirmat-o nimeni”.

Liderul PNL a ironizat vocile din politică şi din presă care pun la îndoială candidatura lui la prezidenţiale, în loc să-l critice pe actualul preşedinte al ţării: „Nimeni, nici analiștii-ghicitoare, nici vrăjitorii nu vorbesc despre asta. Se țin de masă și spun apăsat Crin Antonescu nu va fi președinte”.

Crin Antonescu s-a declarat foarte sigur pe şansele lui la prezidenţiale. „Vreau să fiu președintele României și voi fi”.

El a prezentat un proiect prezidențial în antiteză cu profilul actualui președinte: „Președintele României nu conspiraă, inspiră, nu destituie și nu impune guverne, nu face dosare”.

Liderii PSD şi PC au transmis tinerilor mesaje pentru susținerea lui Crin Antonescu.

Relansarea candidaturii lui Crin Antonescu a avut loc în contextul în care toate sondajele din ultimele luni arata că Victor Ponta se bucură de mai multă încredere decât liderul PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri