Crin Antonescu și Călin Popescu Tăriceanu se critică reciproc

Data publicării:
tari

Călin Popescu Tăriceanu susţine că există riscul ca PNL să se îndepărteze de propriul electorat, din cauza faptului că liderul partidului se concentrează aproape exclusiv pe candidatura la prezidenţiale.

Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că disputele legate de nominalizarea pentru portofoliul transporturilor au creat o încordare la nivelul conducerii PNL şi, de asemenea, au adus un deficit de imagine pentru partid. În plus, fostul premier, s-a declarat nemulţumit şi de activitatea politică a liderilor PNL.

„Senzaţia mea este că, în ultima perioadă, energiile PNL s-au concentrat aproape exclusiv pe proiectul candidaturii prezidenţiale şi temele majore cu care noi ne adresăm electoratului propriu au fost într-o oarecare măsură lăsate în planul doi", a subliniat el.

„Este opinia domnului Tăriceanu, nu o împărtășesc, nu am sentimentul că toți liberalii și-au concentrat energiile pe campania mea, nu aș spue că Tăriceanu excelează în această privință... Nu a existat un divorț între candidatura mea la președinție și interesele sau activitatea PNL”, a replicat Crin Antonescu.

Sâmbătă, la Constanţa, preşedintele PNL Crin Antonescu îşi va lansa programul de candidatură la alegerile prezidenţiale, în faţa a peste 2000 de tineri din USL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri