Crin Antonescu: Vor fi unii suficient de proşti să îl ia în serios pe domnul Băsescu cu ofiţerul acoperit

Data publicării:
crin antonescu pnl ro

 

„În legătură cu Traian Băsescu, toate lucrurile s-au spus, cel puţin din partea mea. Atâta vreme cât, după zece ani, noi mai putem să luăm în serios un preşedinte care vine şi spune sau îl acuză pe acoperitul acel ipotetic că nu şi-a trecut în CV calitatea de ofiţer acoperit înseamnă că în continuare ne ia de proşti. Şi probabil că până îşi va termina mandatul, în continuare, unii dintre noi vor fi suficient de proşti încât să îl ia în considerare pe domnul Băsescu”, scrie Crin Antonescu pe pagina sa de Facebook.

Crin Antonescu susţine că, dacă Traian Băsescu are ceva de spus, ar trebui să spună, dacă nu, este un circ prin care încearcă să participe la această campanie electorală şi probabil vor mai urma asemenea scheme”, scrie Mediafax.

Preşedintele Băsescu a declarat că va da amănunte despre ”ofiţerul acoperit” de faţă cu toată presa, precizând că nu are nicio informaţie de la serviciile secrete şi că, dacă, totuşi, ”printre candidaţi există un domn care a avut în trecutul lui un astfel de lucru, acest lucru trebuie recunoscut”.

Preşedintele a spus, răspunzând unei întrebări privind declaraţia vicepreşedintelui Comisiei de control SIE, Ilie Sârbu, potrivit căreia Serviciul a comunicat că nu e niciun candidat la prezidenţiale care să fie ofiţer acoperit, că răspunsul lui Ilie Sârbu ”acoperă doar o jumătate” din ceea ce el a declarat legat de acest subiect.

Emil Hurezeanu: „Dacă până acum a mers așa de prost cu comuniști, hai s-o încercăm și pe asta cu agenții, poate o să meargă mai bine”
C. T. Popescu, despre avertismentul lui Traian Băsescu: „Rămân două persoane care ar putea fi ținte: Victor Ponta și Klaus Iohannis” 
ACL cere comisie de anchetă la Cameră privind ofiţerul acoperit dintre candidaţii la Preşedinţie
Fost șef al SRI, despre candidatul-agent secret: „Într-o democrație, serviciile nu se amestecă în viața politică”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri