Cristian Bodea, senator PNL: Eu zic să ieșim de la guvernare. Prea mult se împăunează cu cei 40% ca să arate cât se pricep

Data publicării:
cristian bodea pnl- fb

„Dar noi nu suntem la guvernare în condițiile acestea, eu zic să ieșim de la guvernare, că prea mult se împăuneaza cu acești 40 la sută, ca sa arate cât se pricep”, a spus Cristian Bodea, la Digi24. „Noi stăm foarte bine în opoziție”, a completat el.

„Ei au plusat, ei sunt cei ce blochează negocierile, ei au venit și vor al doilea vicepremier, îl vor pe al patrulea vicepremier de la PC, ca un premiu pentru fidelitate, ei au blocat negocierile”, a continuat liberalul șirul de acuze la adresa social-democraților.

„Pentru ei guvernarea cu noi nu mai este rentabilă, din moment ce trebuie să negocieze cu noi la greu”, a arătat senatorul PNL.

Cristian Bodea a confirmat, de asemenea, că miniștrii liberali care au fost schimbați erau prea apropiați de premierul Victor Ponta. „PSD-lui nu-i mai convine un PNL care să vorbească în guvern și să spună: domnul Ponta, nu suntem de acord cu sute de OUG pe an, nu suntem de acord cu un cod rutier la comandă, numai ca să strângem amenzi ca să aducem bani la buget. (...) Vă aduc aminte că dl. Antonescu a spus la o televiziune că el a aflat din presă de noul cod rutier și l-a certat pe Radu Stroe”.

În schimb, senatorul liberal este convins că primarul Klaus Iohannis, propus pentru Interne, nu va face la fel. „Nu cred că va accepta un Iohannis în guvern care va face concurență de imagine domnului viitor prezidențiabil”, a mai spus Cristian Bodea, într-o aluzie la Victor Ponta.

Întrebat dacă, în cazul în care ar ieși de la guvernare, liberalii se vor înțelege cu cei de la opoziție, senatorul a spus: „Deocamdată noi suntem singura opoziție. Noi am fost şi până acum”. Urmăriţi-i declarațiile senatorului de Bihor în înregistrarea de mai jos:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri