Lideri USR: Nicușor Dan a spus că-și dă demisia. Reacția acestuia

Data actualizării: Data publicării:
N19 DAN NICUSOR (FARA ZOOM ) agerpres_8723766
Nicușor Dan Foto: Agerpres

Informaţia serii vine de la USR. Potrivit mai multor lideri USR, președintele partidului, Nicuşor Dan, a părăsit o şedinţă a conducerii partidului şi a anunţat verbal că demisionează din funcţia de preşedinte.

ACTUALIZARE. Vicepreşedintele USR Elek Levente, preşedinte al USR Cluj, a declarat, miercuri seară că liderul partidului îşi va face publică joi decizia. „În seara asta nu s-a discutat despre demisie. Urmează să ia el o decizie aşa cum crede de cuviinţă şi să o anunţe mâine (joi – n. red.). El a zis va lua o decizie şi o va anunţa mâine”, a spus Elek Levente.

ACTUALIZARE. Nicușor Dan a postat un scurt mesaj pe Facebook, în care nu vorbește nimic despre o eventuală demisie.

„Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi. Până pe 11 iunie mult succes candidaților USR din Târgu Jiu, Bușteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaș și Covăsânț din județul Arad”, a scris el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ACTUALIZARE. Purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a declarat pentru Revista 22 că în acest moment nu există o demisie scrisă și înregistrată a lui Nicușor Dan. 

Nu există nicio demisie înregistrată, spritele s-au încins, Nicușor Dan a amenințat cu demisia, dar nu există niciun document scris. Vedem mâine. Singurul element clar e că există această decizie în ce privește modificarea Constituției”, a spus Dan Barna.


Anunţul a venit după ce liderii USR au votat pentru ca partidul să se poziţioneze împotriva redefinirii familiei în Constituţie, poziție cu care Nicușor Dan nu este de acord.

Deputatul USR Ionut Moşteanu, invitat la „Jurnalul de Seară” de la Digi24, a spus că e multă tensiune în partid în aceste zile și că este posibil să fie vorba doar de vorbe spuse „la nervi”.

Sursa: Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri