Cristian Preda a fost suspendat din PDL timp de șase luni

Data publicării:
vasile blaga 5463387 mediafax foto marius dumbraveanu-57043

Actualizare 14.20. Decizia s-a luat la ședința Biroului Permanent. A fost o discuție destul de tensionată , la care a participat și Cristian Preda. Acesta a declarat că s-au făcut reproșuri și de o parte și de cealaltă. Mai mulți lideri PDL i-ai reproșat luările de poziție critice la adresa conducerii.

__________________

În ultimele săptămâni, s-a discutat foarte mult despre problemele din interiorului PDL. Înainte de începerea ședinței, vicepreședintele Alin Popoviciu nu a vrut să mai spună dacă își va mai menține propunerea de excludere a celor care au criticat actuala conducere a partidului.

Un ton împăciuitor a avut și președintele Vasile Blaga, care a spus că va asculta toate părerile din Biroul Permanent, tot ce vo spune colegii lui, iar la final se va lua o decizie prin vot.

Citiți și Teodor Baconschi și-a dat demisia din PDL: „Plec fără urmă de resentiment”

Potrivit unor surse din PDL, este foarte puțin probabil să se ia o decizie de excludere, cei vizați vor primi, probabil, doar sancțiuni.

„Apreciez că uneori divorţul poate fi mai elegant decât căsnicia. O să discutăm şi situaţia domnului Preda. Cât voi fi preşedintele partidului îmi voi asculta cu mare atenţie colegii din BPN şi vom lua decizia care se impune”, a declarat preșdintele PDL Vasile Blaga.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri