Cristian Preda, după excluderea sa din PMP: „Voi acționa ca independent”

Data publicării:
cristian preda-2

Europarlamentarul Cristian Preda a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care explică ce va face în continuare, după excluderea sa din PMP, mai cu seamă că răspunsul privind contestația depusă a fost unul nefavorabil.  

Cristian Preda a precizat că cererea sa a fost considerată „neîntemeiată”. „Neîntemeiată. Așa a fost considerată contestația mea la decizia de excludere. Neîntemeiată. Așa e văzută în PMP‬ invocarea dreptului la apărare. Neîntemeiată. Așa e înțeleasă de către foștii mei colegi diferența de opinie. Neîntemeiată. Așa e percepută constatarea că lista condusă de mine la europene a adunat mai multe procente decât a reușit să strângă Elena Udrea la prezidențiale. Neîntemeiată. Așa e descrisă opoziția la unanimitate. Neîntemeiată. Așa a fost calificată dorința mea de a continua în PMP. Neîntemeiată. Așa a fost tratată libertatea, inclusiv cea de a spune că un lucru prost e prost”, a scris europarlamentarul Cristian Preda.

Cu toate acestea, europarlamentarul spune că nu va renunța și că va acționa ca independent, dar va păstra și afilierea la PPE. „Abandonez orice iluzie privitoare la PMP. Nu mai am, de altfel, vreo cale de atac la ceea ce consider a fi un act profund stupid și nedrept. Voi acționa ca independent, dar voi păstra afilierea la ‎PPE‬ în cadrul Parlamentului European”, a precizat Cristian Preda.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri