Cristian Preda, reacție după ce Baroul București a confirmat că Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor

Data publicării:
cristian preda-1

Jurnaliștii de la România Liberă au scris că Baroul București a confirmat în scris că Victor Ponta a devenit avocat fără concurs, pe baza titlului de doctor. Europarlamentarul Cristian Preda a reacționat imediat pe contul său de Facebook. 

„Victor Ponta trebuie exclus imediat din barou, după ce a fost confirmat faptul că intrarea sa în breaslă a fost făcută pe baza titlului de doctor. M-aș bucura să aud și avocați cerând asta, nu doar politicieni”, a scris Cristian Preda.

Reamintim că Baroul București a clarificat, într-un document oficial semnat de prodecanul doctor Ion Dragne, problema admiterii în Barou a premierului Victor Ponta.

Baroul București a confirmat, în exclusivitate pentru „România liberă”, că premierul a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Pe de altă parte, lucrarea sa de doctorat - „Curtea -Penală Internațională” - pe baza căreia a obţinut titlul academic, a fost demascată drept plagiat de o revistă științifică din lume, „Nature”. 

Citiți și: Universitatea Bucureşti face apel către ministrul Educaţiei privind retragerea titlului de doctor al lui V. Ponta. Sorin Cîmpeanu: Soluţia legală va fi aplicată cu celeritate
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri