Cristian Tudor Popescu: O ruptură între PSD şi PNL nu le aduce câştig de imagine, vor fi privite cu dispreţ de către alegători

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea-1

„Despre ce discutăm? Despre al patrulea vicepremier? Că USL poate guverna singur? Ce îi interesează pe oameni aceste lucruri? USL demonstrează acum că puţin îi pasă de cei care i-au votat, de actul de guvernare, şi singurul lucru care îi interesează este raportul de putere. Cele două formaţiuni sunt ca doi golănaşi de cartier care îşi încordează muşchii”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Acesta a făcut referire la imaginea bună pe care Traian Băsescu şi-o face în acest context.

„Este o diferenţă chiar în raport cu Traian Băsescu, al treilea vector. El, cu mijloacele cunoscute mergând până la iresponsabilitatea totală de a aduce oameni în stradă împotriva guvernului, el susţine o chestiune economico – financiară: acciza. Traian Băsescu susţine că se bate pentru buzunarul oamenilor, pentru o chestiune de politică guvernamentală, în vreme ce nici PSD, nici PNL nu pot spune acum electoratului pentru ce se bat în raport cu cetăţenii. Astfel, cel care va ieşi întărit va fi Traian Băsescu, care, cu viclenia cunoscută, a făcut o mişcare câştigătoare, comunicând public guvernului să ajungă la o înţelegere pentru că altfel pun în pericol stabilitatea ţării. Ţine de tupeul nemărginit al lui Traian Băsescu să vorbească de stabilitate, după ce el instiga la ieşirea în stradă pentru rezolvarea problemelor economico – financiare, dar, spunând asta, orice s-a întâmpla acum, dacă se împacă cele două părţi beligerante rezultă că Traian Băsescu a fost un moderator înţelept iar cei doi derbedei bezmetici l-au ascultat, dacă nu înseamnă că ei nu au vrut să ţină seama de poziţia lui Traian Băsescu. PSD şi PNL şi-au asigurat strategii pierzătoare”, a afirmat jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri