Critic al lui Blaga şi Gorghiu, Theodor Paleologu a fost dat afară din PNL

Data publicării:
theodor paleologu FB 1

Paleologu şi Bodea s-au numărat printre vocile critice la adresa conducerii PNL, pe fondul rezultatului slab obţinut la locale.

S-a discutat despre cele două exclouderi, au fost supuse la vot, cei doi colegi, cu părere de rău, au fost excluşi prin votul colegilor noştri”, a declarat miercuri, după şedinţa BPN, Alina Gorghiu.

„După statutul copiat de la PCR, pot să mă excludă şi dacă am barbă. Aşa că totul ţine de bun simţ şi liberalism. E un examen pentru partid, se va dovedi dacă L vine de la Liber. Dacă nu, am să le propun să schimbe iniţialele în PNO, de la Obedient. Voi merge la BPN ca să mă poată înfiera. Să se simtă şi ei cocoşi peste un coteţ dărâmat. Dar ştiu că Pilat din Deal a făcut deja judecata", declara înainte de BPN, senatorul Cristian Bodea, pentru Agerpres.

Theodor Paleologu, înainte şi după alegerile locale:

*În seara scrutinului, după închiderea urnelor: „Declarațiile lui Cezar Preda și (Alinei – n.r.) Gorghiu cum că Nicușor Dan ar fi iepurașul și complicele PSD-ului apar acum drept ceea ce sunt: nerușinate imbecilități”.

*În ianuarie 2016: „Mi se pare că la Bucureşti abordăm alegerile locale într-o manieră total neserioasă şi chiar sinucigaşă. Nu e vorba numai de candidaţi. În primul rând, PNL-ul trebuie să-şi pună cenuşă în cap, pentru că l-a susţinut pe Oprescu. Nu a fost candidatul fostului PNL? Deci jumătate din PNL trebuie să-şi pună cenuşă în cap, pentru că l-a susţinut pe Sorin Oprescu. De asemenea, numirile de primari interimari de după suspendarea lui Sorin Oprescu sunt lamentabile, este o bătaie de joc la adresa bucureştenilor".

Cristian Bodea, a doua zi după alegeri:

*Trebuie schimbată conducerea PNL, trebuie un congres în care toată conducerea, nu doar să-i omorâm pe Blaga sau pe Alina, toată conducerea trebuie schimbată. Trebuie fețe de oameni noi. Eu nu i-am cerut demisia lui Iohannis, ci delimitarea de Iohannis. Noi mâncăm rahat în locul lui Iohannis, noi nu avem personalitate. Toți aplaudacii din partid sunt vinovați, toți cei 100 de vicepreședinți, că e un partid de șefi”.

*"La Bucureşti, rezultatul era previzibil din toamnă, de când au venit cu poezia cu Buşoi - omul preşedintelui. Le-am spus că Buşoi nu corespunde profilului de candidat pentru bucureşteni. Bucureştenii au nevoie de un şmecher. Uite că Gabi Firea, cât o fi de femeie, e o şmecheră şi asta au votat, asta au respectat. Noi am vrut să venim cu un băieţel cuminte, care a urcat pe funcţii pentru că a fost cuminte pe lângă cineva tot timpul, nu pentru că l-a remarcat cineva şi a câştigat voturi (...).”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri