C.Ghinea: Trei comisii lucrează în paralel cu plenul, nu ştim pe ce agendă. Vom afla cumva pe parcurs, în stil „sex surpriză”

Data publicării:
cristian ghinea la guvern
Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea. Foto: gov.ro

Deputatul USR Cristian Ghinea, secretar al Camerei Deputaţilor, spune că în Biroul permanent s-a propus ca trei comisii să lucreze în paralel cu plenul, pe o agendă care nu este cunoscută şi care va fi aflată în stil „sex surpriză”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ordinea de Zi a Biroului Permanent al Camerei. Se propune că 3 comisii să lucreze paralel cu plenul care începe în 20 de minute. Nu ştim pentru ce anume. Ce să mai zic de pregătirea şedinţelor, analiză de impact şi altele”, scrie Ghinea pe pagina sa de Facebook.

El spune că nu se ştie nici ce va intra în plen.

Camera Deputaţilor se reuneşte peste 20 de minute fără să ştie agenda, dar unii deputaţi lucrează în paralel în nişte comisii, pe o agendă pe care nici ei nu o ştiu. Vom afla cumva pe parcurs, în stil «sex surpriză», prin ridicare de mâini”, adaugă deputatul USR.

Ghinea acuză PSD că „reinveintează democraţia parlamentară în fiecare zi”.

Ah, şi îmi aduc aminte prima şedinţa a acestui BP, unde Liviu Dragnea spunea că rolul Parlamentului va fi bla bla bla, că stilul Parlamentului va fi alt-bla bla bla. frumos. deosebit”, încheie deputatul USR.

Unele dintre comisiile care vor lucra în paralel cu plenul sunt juridică şi de administraţie, pentru a da un raport propunerii legislative pentru modificarea şi completarea Legii nr.215/2001 a administraţiei publice locale, care vizează proporţia unei minorităţi naţionale în populaţia unei localităţi de la care folosirea în administraţie a limbii respectivei minorităţi devine obligatorie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri