Dragnea: După referendum vom avea CEx să vedem cine, pe locurile PSD, va mai rămâne în Guvern

Data publicării:
dancila sedinta de guvern inquam george calin 20180905131800_IMG_9509-01
Foto: Inquam Photos

O decizie privind remanieri în Guvern se va lua după referendumul din 7 octombrie, a declarat Liviu Dragnea, după CEx. El a spus că va cere ca una din calităţile obligatorii pe care să le aibă membrii Guvernului să fie buna comunicare.

dancila sedinta de guvern inquam george calin 20180905131800_IMG_9509-01
FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

"Privind remanierea, i-am consultat pe colegi, aproape în unanimitate au spus după referendum. 

Premierul începuse o evaluare care e în desfăşurare. După referendum vom avea CEx să vedem cine pe locurile PSD va mai rămâne în Guvern.

O să cer imperativ la acel CEx una din calităţile obligatorii pe care să le aibă membrii Guvernului să fie buna comunicare. Nu e un moft, e o obligaţie a membrilor Guvernului să comunice ce face pentru ei. Miniştrii care se ascund, care se tem să meargă la emisiuni nu pot face parte dintr-un cabinet. Fiecare să spună ce are de făcut, nu trebuie să inventeze, dacă iau decizii proaste să îşi asume.

Viorica Dăncilă e o femeie echilibrată, loială şi cinstită, grija ei a fost păstrarea majorităţii parlamentare. Am discutat în aceste zile, foarte bine a procedat că nu a ieşit, are susţinerea mea totală şi din partea PSD - cel puţin declarată. După remaniere vom discuta despre miniştri care pleacă, care rămân".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri