Liviu Dragnea: Am mai gestionat o moțiune de cenzură, e important votul de miercuri, care va fi masiv

Data actualizării: Data publicării:
2017-06-14_dragnea_george calin inquam_cex PSD-4363
Foto: InquamPhotos/George Călin

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat imediat după citirea moțiunii de cenzură în plenul reunit că „votul de miercuri va fi masiv” și că are încredere că moțiunea va trece.

Liviu Dragnea, președinte PSD: Majoritatea celor care nu au semnat, nu au fost prezenți, au vorbit cu mine. Unii ajung în noaptea asta sau mâine, alții luni sau marți. Cei cu care am vorbit - am considerat necesar să nu le stric planurile astăzi. Noi stabilisem joi că depunem luni, așa și-au făcut programul majoritatea. Am decis să scurtăm perioada de incertitudine și de lipsa unui guvern.

Reporter: 222 de semnături, e o supărare din acest punct de vedere?

Liviu Dragnea: Eu am mai gestionat o moțiune de cenzură, e important votul de miercuri, care va fi masiv. Moțiunea trece sau pică atunci când se votează, nu când se citește.

Reporter: Aveți certitudinea că toți cei care au semnat vor vota?

Liviu Dragnea: Da!

Reporter: Domnul Grindeanu s-a arătat dispus să poarte un dialog cu dvs...

Liviu Dragnea: Eu nu am întrerupt dialogul cu nimeni. Dacă cei care vor să discute cu mine și cu noi, PSD-ul, vor să respecte ordinea constituțională, votul din decembrie și deciziile partidului, sunt deschis.

Reporter: Cum ați răspuns apelului public făcut de premier de a demisiona?

Liviu Dragnea: Nu am cum să dau curs. Am avut o discuție în CEx, colegii au zis că nu se pune problema să discutăm de așa ceva.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri