CSAT convocat de preşedinte

Data actualizării: Data publicării:
Fregata Regele Ferdinand agerpres 1862598
Foto: Agerpres

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi 14 septembrie, o şedinţă a CSAT pe tema participării Armatei la o misiune NATO cu capabilităţi navale, dar şi a strategiei naţională de prevenire a proliferării armelor de distrugere în masă, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Fregata Regele Ferdinand agerpres 1862598
Foto: Agerpres

Şedinţa va avea loc, joi 14 septembrie, de la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, potrivit News.ro. Pe agenda întâlnirii se află participarea armatei cu o capabilitate navală la o misiune sub conducerea NATO în semestrul al doilea al anului 2017, dar şi strategia naţională de prevenire a proliferării armelor de distrugere în masă.

În legătură cu situaţia din Armată, purtătoarea de cuvânt a Palatului Cotroceni a declarat: "Președintele României a fost informat în permanență în legătură cu situația din MApN, a avut un dialog, de asemenea, cu premierul, a cerut soluționarea problemelor situației din MApN, lucru care s-a întâmplat și lucrurile sunt cele pe care le știți — premierul a primit demisia din partea ministrului, iar președintele a fost de acord cu poziția premierului".

Potrivit lui Dobrovolschi, detalii despre programul întâlnirilor lui Klaus Iohannis din timpul vizitei pe care o va face în SUA, în perioada 18-23 septembrie, la sesiunea ONU, vor fi oferite în următoarea perioadă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri