CTP: „Concluzia primei conferințe de presă a lui Iohannis după alegeri: ar fi bine să fie bine. Să fie, Doamne-ajută!”

Data actualizării: Data publicării:
CTP

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, prima declarație de presă susținută de președintele Klaus Iohannis la Cotroceni, după câștigarea celui de-al doilea mandat la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie. Iohannis, care a făcut declarația după ședința CSAT, a acceptat și întrebări pe alte subiecte de la jurnaliști.

Am văzut ieșirea domnului președinte care, iată, vrea să se țină de cuvânt, să comunice mai mult cu presa. Însă concluzia acestei conferințe de presă a domnului președinte ar fi pentru mine: ar fi bine să fie bine. Adică nu e nimic concret, numai proiecții, viitor, viziuni, vom face să fie bine. Să fie, Doamne-ajută!”, a spus Cristian Tudor Popescu.

În ceea ce privește relațiile dintre șeful statului și PSD, după ce social-democrații și-au schimbat conducerea, gazetarul a spus: „Klaus Iohannis nu-și va schimba atitudinea față de PSD, indiferent ce se întâmplă la PSD acum, cel puțin în următorul an. Și nici nu are motive, pentru că la PSD - nimic nou. Este aceeași convulsie pe care o vedem de 30 de ani încoace”.

Editare web: M. B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri