CTP: „De data aceasta, este o micțiune colectivă a PSD pe diaspora”

Data actualizării: Data publicării:
ctp incruntat
Foto: captură TV

Niculae Bădălău a fost înlăturat din funcția de vicepreședinte PSD, după declarația jignitoare la adresa diasporei, dar a rămas lider de organizație locală la Giurgiu și și-a trimis finul în locul lui la conducerea partidului. „De data aceasta, este o micțiune colectivă a PSD”, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu.

„Dl. Bădălău a practicat această operațiune asupra diasporei în curtea casei sale, împreună cu prietenii săi. Finuțu' era şi el acolo. Acum, prin această mişcare, practic, tot PSD-ul, în frunte cu noua conducere, micționează pe diaspora. Din nou. Pentru că ce altceva este această cruntă bătaie de joc, o a doua bătaie de joc, la adresa diasporei?! Adică îl pune pe finuțu' şi Bădălău rămâne şef la Giurgiu”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

El a menţionat că cineva de la conducerea PSD a fost întrebat dacă Bădălău poate să candideze la Congresul PSD, iar răspunsul a fost: „Domnule, nu știu ce se întâmplă până atunci și nu văd de ce nu ar putea”. Viața e complexă, a completat ironic CTP.

Citiți și:  CTP: O dovadă de slăbiciune absolut inacceptabilă la ministrul Marcel Vela

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri