CTP, după moțiune: „Am avut de toate în acest spectacol. Ar fi trebuit să vândă bilete Parlamentul”

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comparat dezbaterea de azi din Parlament, pe moțiunea de cenzură, soldată cu demiterea guvernului Orban, cu un meci de wrestling, unde loviturile sunt „fake”, de tipul „ia-l de pe mine că-l omor”.

ACTUALIZARE. Cristian Tudor Popescu a spus că Valeriu Turcan, sotul vicepremierului demis Raluca Turcan, a sunat pentru a preciza că aceasta este răcită: „s-a jurat că are 40 de grade”. „Să-i urăm sănătate”, a spus gazetarul.

Oare doamna Turcan avea lacrimi în ochi? Dacă e așa - nu pot să-mi dau seama, expresia este aia de Popa-prostu', i se duc trăsăturile în jos (Privește imaginile). Chiar lăcrimează. Avem meniul complet în felul ăsta, avem și o plânsoare, avem lacrimi. Pentru că în rest am avut de toate în acest spectacol. Ar fi trebuit să taie bilete și să lase publicul să intre la Parlament și să vadă ce s-a întâmplat acolo.

Avem melodrama totală. Avem comedia, melodrama, dramedia. Tot ce am văzut azi în Parlament, un spectacol pentru care ar fi trebuit să vândă bilete Parlamentul, mai face un ban, că sunt mai sărăcuți, și oamenii ar fi câștigat și ei ceva, văzând în direct un astfel de spectacol, pentru că în rest nu au văzut nimic”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul a comparat dezbaterea de astăzi cu un meci de wrestling.

Există un sport pârât numit wrestling, în care Gorila vie din Colorado se bate cu Monstrul aproape negru din Dakota. Și vin ăștia cu pachete uriașe de mușchi la purtători, vopsiți, figuri înspăimântătoare, și-și dau tot felul de lovituri care sunt fake, nu sunt adevărate, asta e tehnica acestui sport pârât, să pară că-i spargi capul, că-l dai de pământ, că-l joci în picioare și, de fapt, să nu-i faci nimic. Cam asta am văzut și în Parlament, secvențe de tipul: „ia-l de pe mine, că-l omor””, a spus Cristian Tudor Popescu.

Asta am văzut aici, am văzut jucători care nu sunt preocupați să câștige meciul pe teren, ci care să tragă, să împingă, să reducă terenul după nevoi, ca să câștige deformând terenul, folosind niște trucuri. Ce o să vedem în continuare o să fie și mai și”, a adăugat gazetarul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri