CTP: Firea a avut o reacție vicleană și câștigă capital politic în raport cu Dragnea și Tudose

Data actualizării: Data publicării:
tudose firea agerpres

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, reacția Gabrielei Firea la scandalul din PSD. Aceasta afirmase că șeful partidului, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose au greșit deopotrivă și le-a cerut să încheie disputele politice imediat.

Este o reacție vicleană a doamnei Firea, care a simțit momentul și profită de el. Pentru că au reușit, prin această încăierare, Dragnea și Tudose să enerveze mulți lideri de partid, dânsa îi trage de urechi pe amândoi: trebuie să încetați acum, ați greșit amândoi. Îi somează, pur și simplu, în felul acesta câștigând capital politic în raport cu ambii lideri PSD”, a spus jurnalistul.

„Ea apare în situația asta că persoana responsabilă, matură politic, care militează pentru unitatea și stabilitatea partidului, în vreme ce acești doi lideri au dus lucrurile într-o zonă de bâlci și de instabilitate inacceptabilă. E o mișcare politică cu câștig de imagine a doamnei Firea”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Primarul Capitalei afirmă că „cei doi lideri, președintele și premierul, au obligația de a înceta imediat disputele politice!”

Au greșit amândoi. Acum trebuie să îndrepte lucrurile. Amândoi!  A fost o greșeală lipsa consultării cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu și Tudose. O analiză democratică reală, în forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele două crize politice. De cealaltă parte, premierul a știut când a fost numit care era structura guvernului. Dacă nu-i plăcea „Trabantul”, cum îl numește acum, nu trebuia să se suie în el. Eu cred că a fost o „Dacie”, de-a noastră, care în 2017 a luat primul loc în Europa în competiția creșterii economice. Și nu ar trebui să ne batem joc de acest rezultat, pentru că românii așteaptă foarte mult de la noi”, adaugă ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri