CTP, la Digi24: „Nucleara” pentru PSD a venit de la AEP

Data publicării:
ctp dragnea

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre lovitura „nucleară” încasată PSD de la Autoritatea Electorală Permanentă, condusă, paradoxal, de un pesedist. Instituția a decis să nu deconteze sumele investite de PSD-iști în campanie. „Dacă s-ar fi rezolvat problema cu trezorierul Drăghici înainte de alegeri, acum donatorii din PSD și-ar fi primit banii înapoi”, a spus CTP. „Doamna Dăncilă nu a rezolvat această problemă, l-a menținut pe Drăghici bătându-se cu pumnul în piept «că nu e nicio problemă!». Asta nu este o greșeală. Este un exemplu de gândire perfect ceaușist”, a conchis gazetarul.

„E o vorbă acum foarte populară pe site-uri și în titluri – «NUCLEARA». AEP-ul - ce s-a întâmplat acolo -, faptul că inșii ăștia care au dat bani, inclusiv Plumb, Manda și ăștia care au dat niște sume considerabile la alegeri, pe care nu și le recuperează, acesta este un mesaj letal pentru Viorica Dăncilă în vederea alegerilor. Pentru că în alegeri va trebui să se investească în ea, primarii, aparatul din teritoriu, care controlează șoșonarii - cei care merg din poartă în poartă...”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

CTP: Ce s-a întâmplat acum la AEP este un mesaj teribil

„Doamna Dăncilă știe foarte bine că nu va reuși cu farmecul personal al dânsei să electrizeze masele, pentru a realiza un scor electoral pentru turul doi. Știe asta, și atunci singura ei speranță este mobilizarea PSD-istă din teritoriu, care să o pună cu aparatul acolo, să o împingă înainte”, a adăugat gazetarul.

„Ce s-a întâmplat acum la AEP este un mesaj teribil pentru primari, pentru reprezentanții partidului din teritoriu. «Domne, noi... toate ca toate, dar până la bani. Noi avem alegeri locale anul viitor, noi trebuie să investim bani pentru noi ca să fim realeși, că nu ne realege doamna Dăncilă... Și atunci ce facem acum?». Deci ăsta este principiul ordonator al acestor aparente greșeli ale doamnei Dăncilă”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri