CTP, replică dură pentru Hagi: ’Regele’ n-are treabă cu țara, are treabă numai cu mingea și cu piciorul. Votul e cu mâna, e henț

Data actualizării: Data publicării:
ctp digi24
Cristian Tudor Popescu. Foto: captură Digi24

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Gică Hagi, după ce acesta a declarat că nu este interesat de votul de duminică la alegerile europarlamentare şi la referendum.

La vot? Nici nu știam. Noi muncim, noi facem fotbal și ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează și nu altceva”, a spus Gică Hagi, întrebat dacă merge la vot.

„Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie.

’Regele’ n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și cu piciorul. Votul e cu mâna, e henț”, a reacționat CTP pentru republica.ro.

În schimb, Cristian Tudor Popescu a dat-o ca exemplu pe Simona Halep: „Închei reproducând răspunsul la aceeași întrebare dat de o fană a lui Gică Hagi, pe nume Simona Halep, aflată la Roland Garros să-și apere titlul de campioană: ’Depinde foarte mult de când voi juca. Înainte de meci, aș vrea să stau concentrată pe ce am de făcut, dar apoi, dacă am posibilitatea să mă duc la vot, mă duc cu siguranță’.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri