CTP: Rovana Plumb a arătat ce înseamnă Dumnezeirea lui Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
ctp dragnea

Invitat la „Jurnalul de seară” realizat de Cosmin Prelipceanu, Cristian Tudor Popescu a vorbit despre relațiile miniștrilor cu Liviu Dragnea și cum se exprimă aceștia când vorbesc despre șeful PSD. Jurnalistul spune că aceștia îl zeifică pe șeful PSD ca într-un sistem comunist, totalitar. El dă ca exemplu o declarație a ministrului Rovana Plumb referitoare la Liviu Dragnea în contextul scumpirii carburanților.

Cosmin Prelipceanu: Politicienii pretind că sunt legați de alegătorii lor, că de la ei au nevoie de voturi, deci acționează în numele lor. Dar lipsa de logică sau negarea evidenței îi rupe complet de alegătorii lor.

C.T. Popescu: Nu. Alegătorii merg la pomp, dar cred în continuare acești domni - am spus, ne găsim în universul național ceaușist dinainte de 89. Acolo ce spunea partidul că nu există, nu exista, e foarte simplu.

Putea să se întâmple orice. Aproape o săptămână nu s-a dat nicio informație despre Cernobîl , pentru că așa a considerat partidul, că nu trebuie să existe deocamdată. Și Gorbaciov la Moscova, și Ceaușescu la București blocau informații despre ce știa o lume întreagă.

Doamna Rovana Plumb a spus-o minunat - „Dacă domnul Dragnea spune că prețurile nu cresc, ele nu cresc. Asta înseamnă Dumnezeirea domnului Dragnea. Domnul Dragnea e Dumnezeu, că numai Dumnezeu poate să întrupeze cuvântul.

Domnul Dragnea acum începe să fie zeificat de membrii Guvernului, de membrii ai conducerii partidului, avem acolo...

Cosmin Prelipceanu: În ciuda rațiunii...

C.T. Popescu: Care ratiune, cine-i rațiunea asta? Dumneavoastră ați văzut până unde poate să meargă un sistem de tip comunist/totalitar, până la negarea adevărului care-ți țipă în față pe stradă? Ăsta era principalul senstiment ce te scotea din minți, dincolo de frig, de foame, nu erau medicamente, toate condițiile fizice groaznice... Ce te scotea din minți era contradicția înspăimântătoare dintre ce ți se întâmplă, ce vedeau pe stradă în luminile alea tuberculoase de pe străzi, și prin case, și ce auzeai la televizor în fiecare seară. Asta era teribil, că acolo se desfășura o lume paralelă.

Și se poate merge oricât de departe în această direcție de acești demni urmași ai celor din perioada respectivă, Partidul Comunist Român.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri